Bloggen har flyttat!

Denna blogg har flyttat och är numera integrerad i min ordinarie hemsida. Du hittar den på www.kalligrafi.com/blogg.

Inläggen här på Blogger kommer att ligga kvar tills vidare, men nya inlägg kommer bara att publiceras på den nya bloggen. Hoppas att du kommer att följa mig där i stället!

Hälsningar Marie


lördag 19 mars 2011

Prishöjning på Pilot Parallel Pen - bästa reservoarpennan för kalligrafi

Som du kanske vet har jag ett litet utbud av kalligrafimaterial till salu i min webbshop, däribland marknadens i särklass bästa reservoarpenna för kalligrafi - japanska Pilot Parallel Pen.

Tyvärr har de senaste årens valutaoro etc gjort att priset på dessa superba pennor har gått upp en hel del, och jag är nu tvungen att höja priset jag också.

Nuvarande pris är 115 kr per set inkl moms, och endast 79 kr inkl moms om du samtidigt tar en brevkurs hos mig. Detta pris gäller fram till och med 31 mars. Från och med 1 april kommer jag att höja priset till 160 kr (normalpris) respektive 125 kr (rabatterat brevkurspris). Så om du har planer på att köpa en bra reservoarpenna för kalligrafi så är det definitivt läge att göra det nu!

Trots att denna höjning känner jag inte till någon annan nätbutik som säljer dessa pennor billigare - jag har sett priser bortåt 229 kr per set! Det finns förvisso billigare reservoarpennor av andra märken på marknaden, men Pilot Parallel Pen är helt outstanding i fråga om kvalitet och funktion och jag tänker inte byta ut den mot något annat (sämre) märke. Kvalitet är viktigt för mig!

Om du klickar här kan du läsa ett längre blogginlägg om hur Pilot Parallel Pen funkar och hur man hanterar den.

Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar